Om Marianne K

 

Kæmpe engagement til det at få det bedste frem i folk.

Jeg har et kæmpe engagement til at få det bedste frem i folk. Dette kan være gennem mit arbejde som personlig træner, holdinstruktør eller som kostvejleder. Som personlig træner og vejleder kan jeg gøre din træning inspirerende og motiverende uanset dine mål.  Jeg møder dig i øjenhøjde og tilpasser et individuelt trænings- og vejledningsprogram til dig hvad enten du vil have større muskler, tabe dig, i form før/efter graviditet eller blot have styr på hvad du reelt putter i munden.

Udover at være personlig træner har jeg også holdtræning i Fitness World – primært omkring Frederiksberg. På holdtræningen er du garanteret sved på panden på en time fyldt med effektive øvelser. Du står sammen med en masse andre medlemmer og bliver guidet godt igennem øvelserne. Jeg forsøger altid at få jer til at arbejde til jeres yderste gennem god motivation og en korrekt teknik til god musik.

 

Træning- og kostskribent for IForm-bladet

Det er ingen hemmelighed at jeg holder af træning og sætter mig gerne ind i enhver ny træningsform. Jeg er derfor skribent for magasinet IForm. Her skriver og udformer artikler af forskellige træning- og kostrelaterede art. Derudover deltager jeg på diverse fotoshoots hvor jeg guider og instruerer modeller der skal udfører forskellige øvelser til en given artikel. Disse modeller skal gerne fremstå skarpt og klart i teknik og budskab. IForm kan læses af alle træningsinteresseret kvinder der gerne vil have inspiration til både sund livsstil, træning og kost.

 

Et vægttab på 35kg med træning og sund kost.

Jeg ved hvor hårdt og svært det kan være at tabe sig. I 2004 gennemgik jeg selv et vægttab der resulterede i 35 kg som var målet. Startvægten sagde 85 kg og slutvægten blev 50 kg. Metoden var både hård træning og en sund varieret kost. Jeg har aldrig været fan af decideret slankekurer men tror på at man gennem korrekt træning og sund kost kan opnå gode resultater uden nødvendigvis at skulle gå på kompromis med det man holder af. Det handler i bund og grund om at man indtager mindre energi end det man forbruger!

 

Mor til to.

Sidst men ikke mindst er jeg mor til to, en fra november 2014 og en fra april 2017.  Jeg har altid vægtet min træning højt og den blev ikke sat ned under mine graviditeter eller efter fødslen. Jeg ved dog hvor vigtigt det er at lytte til kroppen både under graviditeten men også efter. Jeg møder ofte kvinder der er i tvivl om hvordan de skal træne under graviditeten og er i vildrede om hvordan de skal håndterer de ekstra kilo som følger. Her kan jeg vejlede og give gode råd til hvordan disse problemer kan imødekommes på bedst mulig vis.

 

Hvis du ønsker personlig træning eller kostvejledning, så kontakt mig endelig.

 

CV:

Uddannelse:

2015-2018 Cand.merc.kom – Erhvervsøkonomi & Virksomhedskommunikation / Copenhagen Business School

2015 Kostvejleder & Slankekonsulent med speciale i vægttab / Atwork skolen

2014 BA Interkulturel Markedskommunikation / Copenhagen Business School

2014 Certificeret EHFA Personlig Træner / Atwork skolen

2014 Certificeret EHFA Fitnessinstruktør / Atwork skolen

2014 Certificeret Sundhedsugle – Health Management, Promotion & Modification / Atwork skolen

2013 Powertoning instruktør / Fitness World Education

2013 H.I.T instruktør / Fitness World Education

2012 KettleBell instruktør / Fitness World Education

2011 Bodyfit instruktør / Fitness World Education

2010 Stram Op & Puls/Styrke holdinstruktør / Fitness World Education

 

Erfaring:

2014 – nu Freelancer skribent / Bladet ‘I Form’

2014 – nu Selvstændig Personlig Træner & Kostvejleder / Marianne K

2014 – 2014 Ambassadør for Nordic Race

2013 – nu  Receptionist / Fitness World

2010 – nu Hold-, Fitnessinstruktør & Personlig Træner / Fitness World

2008 – nu Kontor- og Kommunikationsmedarbejder / PoulMurer

mariannekprofil

 sundhedsugle-logo-3
index

Comments are closed.