Personlig Træning

Skræddersyet personlig træning med speciale i træning for kvinder, træning i graviditeten og efter fødsel samt kostvejledning.

Marianne K tilbyder skræddersyet personlig træning målrettet dit behov og ønske. Vi kan træne udendørs, i dit hjem eller i dit foretrukken træningscenter (bemærk at medlemsskab skal betales). Jeg tilbyder primært personlig træning i Københavnsområdet.

 

Prisliste:

Webbaseret kostplan: 250kr.

Webbaseret træningsprogram: 250kr.

Webbaseret kostplan og træningsprogram: 400kr

Kostvejledning 60 min. : 500 kr

4 x kostvejledning á 60 min. : 1700 kr

Personlig træning 60 min. : 500 kr

4 x personlig træning á 60 min. : 1700 kr.

 

 

Spørgsmål eller interesseret i samarbejde? Send e-mail:.

E-mail: info@mariannek.dk

 

Referencer:

Lisbeth siger: “Tak til personlig træner Marianne for et super fedt træningsforløb de sidste to måneder! Det har været hårdt og der har været mange udfordringer. Men hvor har det været fedt og det hele værd!”

Diana siger: “Stor ros til Marianne.  Det har været fedt at blive udfordret og se hvor meget man har rykket sig og er top motiveret på at give den gas fremadrettet..”

Marie siger: “Tusind tak for et godt forløb Marianne. Jeg har både set frem til hver træning men også frygtet den. Du har givet mig inspiration til min træning og ikke mindst fået mig ud af min comfortzone. TAK!”

Nana siger: “Tak Marianne. Det har været en stor, anderledes , positiv, berigende og sidst men absolut ikke mindst udfordrende oplevelse at have dig som PT!!!!! Tusind tak for dit engagement og tålmodighed med en gammel dame. Du har været alletiders og jeg glæder mig meget til du vender tilbage så jeg og mange andre igen kan få glæde af dine super gode timer”

Sandra siger: “Takket være Marianne kan jeg nu passe mine yndlingsbukser. Hendes vejledning er super afslappet men samtidig motiverende. Hun giver altid gode råd og står altid klar til at svare på spørgsmål. Jeg vil helt klart anbefale hende til andre der har brug for træning og kostvejledning. Tak Marianne!”

Lina siger: “Stor tak til Marianne for et godt forløb. Hun har hjulpet mig med de sidste 5 kg og inspireret mig til nye træningsformer og en sund livsstil. Hun har været en god støtte når tingene har været svære (og hårde) men vi nåede i mål. Tusind tak. Kan kun anbefale hende”

 

Mk3

Personal_Trainer

 

fw_logo_transp

 

Comments are closed.